KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

Premium TR Sanal Sunucularımızı Denediniz mi ? - MarkaHost

Premium TR sanal sunucularımızı deneyin ve yüksek performansın keyfini çıkarın. En son teknolojilerle donatılmış sunucularımız hakkında detaylı bilgi için tıklayın.

Merhabalar, saygı değer MarkaHost Ailesi;

Sizlere bu güzel haberi vermekten memnuniyet duyarız. Sizler için yepyeni bir sunucu hazırladık, bu sunucu sadece siz değerli müşterilerimize özeldir.

Bu paketlerimizde sizlere sınırlara takılmadan kaliteli hizmet vermeyi hedefledik. DDR4 Ram ve güçlü işlemcisi ile işlemlerinizi artık çok daha sağlıklı ve hızlı şekilde yapabileceksiniz.

- Veeam BackUp seçeneği

- Veeam BackUp Nedir?

Veeam BackUp bir yedekleme sistemidir. Bu sayede hizmetinizin içerisinde bulunan verilerinizi çok daha hızlı ve kolayca yedekleyebilir, risklerden uzak tutabilirsiniz. Veeam BackUp ile yedekleme yapabilir, yedeklemelerinizi arttırabilir, kurtarabilirsiniz. Sizlere pekçok olanak sağlamaktadır.

Sistem Özellikleri:

- E-5 2680 V4 İşlemci
- DDR4 Ram
- NVMe 2 SSD

Paket Detayları İçin Lütfen Tıklayın!


Kaliteli sunucu özelliklerimizle sizlere çok daha iyi hizmet sunmaktan memnuniyet duyarız. Markahost ailesi olarak her zaman ki gibi fiyat/performansı gözeterek en uygun fiyatlarla sizlere bu hizmetimizi sunmuş bulunmaktayız.

Bizi tercih eden müşterilerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu zor zamanlarda sağlıklı günler diliyoruz.