KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

Enerji Bedeli Güncellemesi Hakkında - MarkaHost

Enerji bedeli güncellemesi hakkında bilgi edinin. Elektrik ve doğalgaz fiyatlarındaki değişiklikler nelerdir? Yeni fiyatlandırma politikaları hakkında bilgi edinin ve enerji maliyetlerinizi kontrol altına alın.

 

 

 

 

Değerli Müşterilerimiz;

Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK) tarafından 1 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilen enerji bedeli fiyat artışına istinaden MarkaHost üzerinden almış olduğunuz hizmetlerin tamamında ( mecburi ) fiyat artışı sağlanacaktır.

Bu fiyat artışı herhangi bir kar amacı gütmemektedir. Artan maliyetlerden ötürü ne yazık ki tarafımızda verilen hizmetler, yaptığımız ödemeleri karşılamamaktadır. Bu yüzden tarafınızdan anlayışınızı rica ediyoruz.

Bu sebepten ötürü fiziksel sunucularımız, IP fiyatları, VDS, Hosting, Reseller Hosting ücretlerinde fiyat artışı yaşanacaktır. Lisans, Alan adı, Optimizasyon, Mail Relay hizmetlerinde fiyat artışı yapılmamıştır.

Eylül 2022 dönemi dahil olmak üzere ilerleyen dönemlerdeki faturalandırmalarda güncel fiyat tarifesinin geçerli olacağını siz değerli müşterilerimizle paylaşmak isteriz.

Konuya ilişkin EPDK tarafından yayınlanan güncel tabloyu https://bit.ly/3zkikw1 web adresinden görüntüleyebilirsiniz.

https://rapor.epias.com.tr/rapor/xhtml/ptfSmfGunluk.xhtml

Saygılarımızla,

Markahost Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi