KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

Markahost bakımlı çalışma duyurusu - MarkaHost

Markahost'un bakım çalışmaları hakkında bilgi sahibi olun. Olası kesinti süreleri ve çalışmaların tamamlanma tarihi hakkında güncellemeleri takip edin.

 

 
 

Merhabalar;

Değerli müşterilerimizin dikkatine;

02.10.2022 - 00.00 ile 02.10.2022 - 06.00 (tahmini)  aralarında İstanbul (COMNET ) Veri merkezimiz içinde planlı çalışma sağlanacaktır. Bu bakımlar mecburi olarak yapılması gerektiğinden işlemlerin hızlıca tamamlanması planlanmaktadır. Bu değişiklik sırasında ( Hosting sunucularımızda ve Sanal sunucular, fiziksel sunucularda kesinti meydana gelecektir Sunucular yeniden başlatılacaktır.)

Alt yapı çalışmalarımız yürütülmesinden ve yükseltilmesinden ötürü, hizmetlerimizde ek donanımlar takviyesi, bağlantı hızlarında iyileştirmeler yapılacaktır.

Bu nedenle değerli müşterilerimizin;

Fiziksel sunucu ve Sunucu barındırma hizmetlerinde, ( Sunucu erişim bilgilerini, IP - Kullanıcı adı - Şifre ) Destek kaydı üzerinden gün içinde ekiplerimiz ile paylaşmaları rica olunur. Planlı olarak kiralık fiziksel sunuculara Power Off verilecektir. Bunun sebebi olası veri kaybını önlemektir.

Sanal sunucu, hosting, reseller müşterilerimizin ve kiralık fiziksel sunucu müşterilerimizin her ihtimale karşı yedek almalarını rica ederiz.

 

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Markahost Telekomünikasyon Ve Ticaret Limited Şirketi