KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

MARCLOUD hizmeti yep yeni hizmet - MarkaHost

MARCLOUD hizmetiyle tanışın! Yeni nesil bulut bilişim çözümleriyle işletmenizi daha verimli hale getirin. Detaylı bilgi almak için tıklayın.

 

 
 

Değerli Müşterilerimiz,

Markahost ailesi olarak 365 gün 24 saat sizler için çalışarak günümüz 2021 teknolojisine ayak uydurmaktayız.
Yeni satış modelimiz olan Cloud Server hakkında bazı detayları aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

MARCLOUD Nedir?
Kurumsal müşteriler adına olmazsa olmaz yapıda olan süreklilik, bulut sunucu ile kolayca karşılanmaktadır. Bulut sunucu teknolojisi nedir sorusuna karşılık dahi bulan kesintisiz erişim imkânı, bu sayede kayıp yaşamadan kullanım imkânı yaratır. Ayrıca %100 yedekli olacak şekilde çalışan sistem, fiziksel disk desteği neticesinde veri kaybı gibi bir sorun ile karşılaşmanızı önler.

MARCLOUD size ne sağlar?

MARCLOUD, sistemlerin yoğunlaşması durumunda aktif çalışacak otomatik load-balancer özelliği ile sizin verilerinizi herhangi bir latency(gecikme) uğramadan yoğun olmayan bir sunucuya taşıyacaktır.
Bunun yanı sıra tamamiyle güncel teknoloji kullanan sistemler DDR4 ve GOLD işlemci seçeneğiyle çalışmaktadır.
MARCLOUD sistemleri tamamiyle birebir yedekli çalıştığı için veri kaybı oranınızı olduğunca minimuma indirecektir. Tamamiyle veri kaybını önlemek için Markahost yedekleme sistemlerinden faydalanabilirsiniz.

Sizlerde MARCLOUD hizmetini denemek için sayfamızı inceleyebilirsiniz, ilk ay hizmet alımlarına özel %10 İNDİRİM imkanı ile sizde bu hizmetten faydalanabilirsiniz.