KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

Fransa Lokasyon Veri merkezi değişikliği hakkında duyuru - MarkaHost

Fransa lokasyon veri merkezi değişikliği hakkında bilgi edinin. Veri saklama ve güvenliği konularında yapılan değişiklikler nelerdir? Verilerinizin güvende olduğundan emin olmak için neler yapmanız gerekiyor?

 

 
 

Merhabalar;

Siz değerli müşterilerimize ve sevdiklerinize bu zorlu günlerde sağlıklı, mutlu günler dileriz.

OVH Veri Merkezinde yaşanılan sunucu problemleri ve destek yetersizliğinden dolayı veri merkezi değişikliği yapma kararı almış bulunmaktayız.

İşlemler bugün 30.04.2021 Türkiye saati ile 00:00 saatlerinde başlayacak olup, en kısa sürede taşıma işlemlerinin tamamlanması planlanmaktadır.

OVH Veri merkezinden, Hetzner veri merkezine geçiş sağlanılacaktır. Taşıma esnasında hiçbir veri kaybı yaşanmaması adına bütün önlemlerimizi almış bulunmaktayız. Fakat her ihtimale karşı yine de sunucuda bulunan verilerinizi yedeklemenizi önermekteyiz. Oluşabilecek aksiliklere istinaden her türlü önlemin alınması tarafındayız. Yapılacak değişiklik sonucunda ip adresleri de değiştirilecektir.

( Önemli ) NS adresleri değiştirilmeyecektir sadece ( özel name server ) kullanıcıları ve CloudFlare kullanan müşterilerimizin aşağıda yer alan ip adresine belirtilen zamanda güncellemelerini rica ediyoruz.

138.201.8.202

Bu veri merkezi değişikliği sizlerin daha potansiyelli bir hizmet alabilmesi, teknik, hız konularında daha üst düzey hizmet sunmak için bu geçişi sağlamaktayız. Sizlerin bu süre içerisindeki anlayışınız için teşekkür ediyor, siz ve sevdiklerinize sağlıklı günler diliyoruz.