KAMPANYA

100 Tane Haber/Blog sitesinde tanıtım yazısı sadece 990 TL üstelik 100 tane makale HEDİYE !

Almanya - Fransa Veri Merkezi Değişikliği Hakkında - MarkaHost

Almanya-Fransa veri merkezi değişikliği hakkında bilgi edinin. Veri saklama ve güvenliği konularında yapılan değişiklikler nelerdir? Verilerinizin güvende olduğundan emin olmak için neler yapmanız gerekiyor?

 

 
 

Merhabalar;

Siz değerli müşterilerimiz ve sevdiklerinizin bu zorlu günlerde sağlıklı, mutlu, huzurlu günler dileriz.

10 Mart 2021 tarihinde OVH Veri Merkezinde oluşan yangından dolayı bizlerin tarafında herhangi bir veri kaybı veyahut bir mağduriyet oluşmamış olsa da önlemlerimizi daha önceden almak adına veri merkezi değişikliği yapma gereksinimi duyduk.
29.04.2021 - 00:00 tarihinde başlayıp 05:00 Saatleri arasında veri merkezi değişikliği sağlanılacaktır.( tahimini süredir)
Bu bir ön bilgilendirmedir. OVH Veri merkezinden, Hetzner veri merkezine geçiş sağlanılacaktır. Taşıma esnasında hiçbir veri kaybı yaşanmayacaktır.
Geçiş yapılacak cihazlar i9 cihazlarımız olacaktır.

Önemli Lütfen sunucu şifrelerinizi ip değişikli için bizlere destek sistemi üzerinden iletiniz.

Bu geçiş işlemi tamamen siz değerli müşterilerimizin daha kaliteli, güvenli, hızlı bir hizmet alması amacıyla uygulayacağımız bir taşıma işlemidir.
Sizlerin güvenliği, verilerinizin sağlığı bizler için önemlidir. Sizlerin daha iyi hizmet kalitesi altında hizmet almaya devam etmesini sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz.
Bu aşamada sizlere bilgilendirmeler yapılacak yürütülecektir. Sizlerin bu konuda anlayışınıza ve sabrınıza şimdiden teşekkürlerimizi borç biliriz.
Markahost siz değerli müşterilerimizin her zaman daha iyi hizmet alabilmesi adına 7/24 çalışmakta olup, sizlere en iyi hizmeti sunmaya da devam edecektir.